accommodatie

Nieuw schoonmaakbeleid


Wij zijn Guest Ready

Als reactie op het Coronavirus (Covid-19) en voor uw gemoedsrust hebben we een reinigings- en desinfectieprotocol geïmplementeerd in al onze accommodaties volgens de aanbevelingen van de lokale autoriteiten.

Hieronder vindt u een samenvatting van deze aanbevelingen.

Schoonmaak- en onderhoudspersoneel
Het schoonmaak- en onderhoudspersoneel zal na het uitchecken minimaal 3 uur wachten om de accommodatie te betreden.
Indien er tijdens het schoonmaken meer dan één schoonmaakpersoneel aanwezig is, zullen de protocollen voor sociale afstand worden gevolgd.
Het schoonmaakpersoneel wordt uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) die bestaan ​​uit wegwerpmaskers en handschoenen. Een plastic veiligheidsbril wordt gedragen als het personeel de accommodatie binnen 3 uur na het uitchecken betreedt.
Handschoenen worden weggegooid nadat elke woning is schoongemaakt en de handen worden onmiddellijk gewassen nadat de handschoenen zijn verwijderd.
Maskers worden weggegooid. In het geval van wasbare maskers worden deze direct in een zak gestopt om later gewassen te worden.
Onderhoudspersoneel heeft geen toegang tot de accommodatie tijdens het verblijf van de gast, zij hebben alleen toegang in geval van nood.
Ontsmettingsmiddelen, schoonmaakmiddelen en materialen
Het schoonmaakpersoneel gebruikt alleen desinfectiemiddelen waarvan is bewezen dat ze werkzaam zijn tegen SARS-CoV-2.
De materialen die voor het reinigen worden gebruikt, zijn wegwerpartikelen, zoals papier of doekjes, die na gebruik kunnen worden weggegooid. Als er doekjes worden gebruikt, worden deze in zakken gedaan en gewassen op een temperatuur van 60ºC of hoger om te desinfecteren.

Desinfectie van aanraakgevoelige oppervlakken en grote oppervlakken
Alle grote en high-touch oppervlakken en gebieden worden gereinigd en vervolgens gedesinfecteerd met de aanbevolen goedgekeurde producten. Deze omvatten: deurknoppen (van binnen en van buiten), lockboxen of elektronische slotpanelen, trapleuningen, telefoons, lichtschakelaars, afstandsbedieningen, armleuningen, koelkastdeurgrepen, schuifdeurgrepen, toiletten, kranen en knoppen, kleerhangers, touch schermen en speelsets / speelgoed etc.

Verplichtingen van gasten in- en uitchecken
Het wordt aanbevolen dat gasten hun check-in op afstand uitvoeren in plaats van naar een vakantieverhuurkantoor te gaan.
Het wordt aanbevolen dat de gast vóór het uitchecken de AC- of plafondventilatoren aan laat staan ​​om de ruimtes te ventileren.
Als dit niet mogelijk is, zal de schoonmaakinspecteur of schoonmaker een paar ramen openen.

Zachte oppervlakken, stoffering, linnengoed en beddengoed
Zachte oppervlakken en bekleding worden besproeid met een ontsmettingsproduct.
Beddengoed, beddengoed en handdoeken worden verwijderd en in plastic zakken gedaan en grondig gewassen op minimaal 60ºC met de aanbevolen wasproducten.

Keuken- en huishoudelijke apparaten
Apparaten zoals koffiezetapparaten, broodroosters, magnetrons, koelkastinterieurs etc. worden ook gedesinfecteerd met de aanbevolen producten

Vloeren en badkamers
Vloeren en badkamers worden ook gedesinfecteerd met goedgekeurde producten, evenals andere items zoals haardrogers en voorzieningen zoals zeep, shampoo en toiletartikelen.

Handdesinfecterend middel en maskers
Wij van Resort Choice bieden bij aankomst handdesinfecterend middel en maskers

vertaald uit het Engels met Google Translate



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *